* مزایای استفاده از وبسایت چیست؟
با داشتن يک وب سايت ميتوان کليه اطلاعات مربوط به يک سازمان، مانند بيوگرافی، حوزه فعاليت، و محصولات را در قالب يک کاتالوگ جامع ايجاد کرد، با اين تفاوت که بر خلاف کاتالوگ های عادی نيازی به چاپ و توزيع اين کاتالوگ نخواهد بود و به سهولت و در کمترين زمان برای کليه افرادی که به اينترنت متصل هستند، قابل دسترس خواهد بود. در ضمن افراد با ديدن وب سايت و در صورت نياز برای دريافت اطلاعات بيشتر می توانند از طريق اينترنت و با ارسال نامه با سازمان ارتباط برقرار کنند.

وب سایت شما می تواند بزرگترین ابزار تبلیغاتی، عرضه خدمات و محصولات و معرفی شما به مشتریان باشد. ایجاد وب سایت متناسب با فعالیتهای شما می تواند مزایای زیادی برای شما در پی داشته باشد :

* مشخصات کالا و خدمات شما به سهولت قابل دسترسی، مشاهده و جستجو خواهد بود و امکان ارزیابی و مقایسه نظرات مشتریان را در اختیار سایر کاربران سایت خود قرار داده اید. مطمئنا" نظرات سایر مشتریان برای آنان حائز اهمیت خواهد بود.
* نمایشگاه محصولات شما بر خلاف یک شرکت یا فروشگاه واقعی به صورت ۲۴ ساعته قابل دسترسی است، هزینه زمانی و مالی بسیار کمتری برای شما دارد.
* موتورهای جستجو در اینترنت به طور رایگان، اشخاصی که کالا یا خدمات مشابه خدمات شما را جستجو می کنند را به سایت شما راهنمایی می کنند.
* بازدیدکنندگان و مشتریان شما، منحصر به یک منطقه یا شهر نخواهند بود.
مشتری برای دفعات بعدی بیشتر به سایت شما مراجعه می کند، چون فاصله مشتری تا آنجا فقط چند کلیک است.

به طور کلي سايت ها به دو نوع تقسيم مي شوند
1. سایت های ثابت (Static)
2. سایت های پویا (Dynamic)

سايت هاي Static:

سايت هاي ثابتي هستند که توسط افرادی که دانش لازمه را نداشته باشند غير قابل تغيير هستند به اين معني که براي تغيير آن نياز است تا يک طراح سايت آن را تغيير دهد و افراد عادي قادر به تغيير آن نيستند.خواص ين سايت ها:

* فضاي کمي اشغال مي کنند.
* گرافيک و ظاهر بسيار زيبايي دارند.
* هزينه تمديد قرارداد ساليانه آنها بسيار پايين است.
* هزینه طراحی آن ها نسبت به سایت های پویا بسیار پایین تر است.

براي افراد يا سازمان هايي مناسب است که نياز به تغيير اطلاعات سایت خود به صورت ماهيانه يا هفتگي ندارند و هر سال يکبار تغيير مي دهند يا اصلا تغيير نمي دهند.

سایت های پویا Dynamic:

سايت هايي مجهز به مديريت محتوا (CMS (Content Management System هستند که امکان مديريت نوشته ها و گرافيک سايت را به کاربر مي دهد به اين صورت که افراد عادي قادر خواهند بود تا سايت را به دلخواه خود تغيير دهند بدون اينکه نياز به يک طراح وب داشته باشند. خواص اين سايت ها به شرح زير هستند:

* فضاي نسبتا زيادي نياز دارند.
* گرافيک و ظاهر آن نسبت به سايت هاي ثابت از کيفيت کمتري برخوردار است.
* کارايي بالايي دارند.
* امکان تغيير در اطلاعات و گرافيک را به دارنده سايت مي دهد.
* قادر به انجام محاسبات و عمليات منطقي و خاص هستند.
* مديريت كابران و تعيين سطوح دسترسي در كل سايت به صورت جامع و توسط سيستم صورت مي گيرد.
* براي توسعه اطلاعاتي در CMS نياز به تغييرات بنيادي در سيستم نمي باشد و از اين رو بدون هزینه است.
* تمامي صفحات جديد برپايه پيش فرض هايي كه از قبل تعريف شده اند ايجاد و تمامي لينك ها به طور خودكار به روز رساني مي شود. اين فرآيند به طور كامل قابل بازرسي مجدد مي باشد.
* اطلاعات توسط يك روش واحد طبقه بندي و در دسترس مشاهده كنندگان قرار مي گيرد.
* جستجو در محتوا سايت به دليل رعايت قالب ها، نمايه سازي صفحات در زمان ايجاد سريع و كارا است. و از يك مكانيزم عمومي براي جستجو در كل سايت استفاده مي شود.
* محتوا به سرعت و پس از تاييد به صورت خودكار منتشر مي شود.

مناسب براي افراد، سازمان ها و يا شرکت هایی هستند که نياز به تغيير اطلاعات و به روز رساني سايت در فواصل روزانه، هفتگي و يا ماهيانه دارند.

یکی از عناصر مهم و تشکیل دهنده سایت های پویا، سیستم مدیریت آنهاست که به نام CMS معروف است.

نکته: سایت های فلش به هر دو روش می توانند پیاده سازی شوند .

تعریف سیستم مدیریت وب سایت:

سیستم مدیریت وب سایت اين امکان را به مديران وب‏ سايت‏ها می‏دهند که بدون داشتن هرگونه اطلاعات فنی و برنامه ‏نويسی به مديريت محتوای وب‏ سايت خود بپردازند. علاوه بر ايجاد ونگهداري وب سايت، کنترل گردش اطلاعات، چيدمان و نحوه نمايش اطلاعات و ابزارهاي بصري ورود اطلاعات از بخشهاي اساسي سيستم مديريت محتواي وب سايت مي باشد.

 

   
menu
طراحی وب سایت
ثبت دامنه
میزبانی وب
نمایندگی میزبانی
سرور اختصاصی
سرور مجازی
پرسش و پاسخ
بخش آموزش
پشتیبانی
تماس با ما